Tarihi Misir Çarsisi'nda Yangin Panigi

Tarihi Misir Çarsisi'nda Yangin Panigi

Eminönü’nde bulunan tarihi Misir Çarsisi’nin çatisinda yangin çikti. Kisa süreli panige neden olan yangin, itfaiye ekipleri tarafindan büyümeden söndürüldü. Itfaiye ekiplerinin çatida yaptigi çalismalar dron ile görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Eminönü’nde bulunan tarihi Misir Çarsisi’nin çatisinda saat 10.00 siralarinda bacadan kaynakli oldugu tahmin edilen bir yangin çikti. Restoranin bacasinda çikan yangin nedeniyle olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Dükkandaki müsteriler ve çalisanlar disari çikarken, yangin nedeniyle kisa süreli panik yasandi. Yangin olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafindan büyümeden kisa sürede söndürüldü.

Yanginin çikis nedeni incelemeden sonra belli olacak. Yanginin söndürülmesinin ardindan restoranda ve çarsinin bir bölümünde temizlik çalismasi yapildi. Itfaiye ekiplerinin çatidaki çalismalari havadan dronla da görüntülendi.

"Yarali yok, yapida da çok önemli bir hasar yok"

Fatih Belediye Baskani M. Ergün Turan, olay yerine gelerek yangin hakkinda bilgi aldi. Basin mensuplarina açiklama yapan Turan, “Bacadan kaynakli bir yangin çikmis. Itfaiyeci arkadaslarimiz sag olsunlar olaya müdahale etti. Su anda söndürüldü, sogutma islemleri yapildi. Çati arasinda yangin oldugu için bir duman var. Dumanin da tahliyesi bekleniyor. Herhangi bir yarali yok. Yapida da çok önemli bir hasar yok. Bacadan dolayi bir yangin çikmis. Arkadaslar onu tespit edecek" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile