Tatlises, Kendisine Ziyarete Gelen Ebru Yasar'i Uyardi

Tatlises, Kendisine Ziyarete Gelen Ebru Yasar'i Uyardi

Sabah saatlerinde geçirdigi trafik kazasinin ardindan hastaneye kaldirilan sanatçi Ibrahim Tatlises, ünlülerin ziyaretçi akinina ugruyor. Hastanede ziyaret ettigi Ibrahim Tatlises’i çok iyi görünce “Sen bitti demeden bitmez” diye hitap eden Ebru Yasar’in konusmasina karsilik veren Tatlises, “Ben degil, Allah bitti demeyince bitmez” diye karsilik verdi.

Ibrahim Tatlises’i Demet Akalin ve Okan Kurt’tan sonra Ebru Yasar da ziyaret etti. Tatlises’i kazadan sora sapasaglam görünce mutlulugunu “Süper çok iyi. Hiçbir sey yok masallah. Sen bitti demeden bitmez” sözleri ile dile getiren Ebru Yasar’in ifadelerine düzeltme yapan Ibrahim Tatlises, “Ben degil Allah bitti demeden bitmez. Allah bitti diyecek öyle” diye cevap verdi.

Hastane çikisinda gazetecilere açiklama yapan Ebru Yasar, ciddi bir kaza geçirmesine ragmen Ibrahim Tatlises’i çok iyi gördügünü belirterek, “Gayet iyiydi. Nesesi yerinde. Tabii bir saskinligi var. Kursun öldürmemis, araba kazasi viz gelir. Doktorlari uygun görürse aksam sahne alacak. Korkmus. Ciddi bir kaza geçirmis. Yuvarlanmis arabanin içinde. Kötü bir kaza geçirmis ama bilincini hiç kaybetmemis” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile