TBD Eskisehir Genel Kurulu Gerçeklesti

TBD Eskisehir Genel Kurulu Gerçeklesti

Türkiye Bilisim Dernegi (TBD) Eskisehir Subesi Baskani Av. Baris Günaydin seçildi.

TBD Eskisehir Subesi Genel Kurulu, Tepebasi Belediyesi Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda gerçeklesti. Genel Kurula, TBD 2’inci Baskani Ali Yazici, Eskisehir Kent Konseyi Baskani Nuray Akçasoy, Seyitgazi Belediyesi Baskani Ugur Tepe, Tepebasi Belediyesi Baskan Yardimcisi Suat Yalnizoglu ve ESIAD (Eskisehir Sanayici ve Is ADamlari Dernegi) Baskani Kenan Isik da katildi.

Av. Günaydin’in subenin 18’inci yilini kutladiklarini belirterek amaçlarinin bilisim kültürünü yaymaya çalisan bir sivil toplum kurulusu oldugunu vurguladi.

“Bilisim alaninda çalisanlar çok yönlü görevler alacaktir”

Teknolojinin anlam ve önemine deginen Baskan Günaydin, konuyla alakali olarak sözlerine söyle devam etti:

“Dijital dünyadaki hizli gelismeler her sektörü yakindan etkileyecek ve dijital dönüsüm gerçeklestirmeyenler ise yok olma tehlikesi altinda kalacaktir. Bu nedenle bilisim alaninda çalisanlar ve bilisim teknolojisi personelleri is dünyasinda çok yönlü görevler alacak. Nesnelerin interneti ve yapay zekâ birçok alanda kullanilacaktir. Bütün bunlar siber güvenlik sorunlarini da beraberinde getirecektir. Fakat bilisim sektöründeki sivil toplum kuruluslarina düsen görevse; alandaki gelismeleri analiz etmek, çözümler için tartisma ortamlari olusturmak ve ortak akil sürecini isletmek olacaktir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile