TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Baskani Cevdet Yilmaz, Sanliurfa'da Konustu Açiklamasi

'Türkiye'yi daha demokratik, demokrasi standartlari daha yüksek, kalkinma standartlari daha yüksek bir ülke haline getirmeye devam edecegiz. Bunun için de Sanliurfa'yi ve bölgeyi gelistirmeye devam edecegiz'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Cevdet Yilmaz, "Türkiye'yi daha demokratik, demokrasi standartlari daha yüksek, kalkinma standartlari daha yüksek bir ülke haline getirmeye devam edecegiz. Bunun için de Sanliurfa'yi ve bölgeyi gelistirmeye devam edecegiz." dedi.

Yilmaz, çesitli temaslarda bulunmak üzere geldigi Sanliurfa'da, Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyüzgül'ü ziyaret etti.

Cevdet Yilmaz, ziyarette dün açiklanan büyüme rakamlarina deginerek, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte yüzde 21.7 büyüyerek yüksek bir performans sergiledigini söyledi.

Türkiye'nin salgin sonrasi dünyanin yükselen ekonomileri arasinda yer aldigini belirten Yilmaz, "Sanliurfa da Türkiye içinde gerçekten çok güçlü bir lokomotif ilimiz, insallah önümüzdeki süreçte bunun etkilerini istihdamda, refahta hep birlikte görecegiz." diye konustu.

AK Parti'li belediyelerin hayatin her alaninda birbirinden güzel çalismalar yürüttügünü kaydeden Yilmaz, söyle devam etti:

"Tas üstüne tas koyan herkesten Allah razi olsun. Bazilari laf üstüne laf koyar, ama biz o anlayista degiliz. Bizim partimiz, bizim anlayisimiz tas üstüne tas koyma anlayisidir. Bazen çalismaktan yaptigimiz çalismalari anlatamiyoruz. Baskalari is, güç yapmadiklari için daha çok konusuyorlar, daha çok bir takim konulari dile getiriyorlar. Biz vatandasimiza hizmet etmeye devam edecegiz, Türkiye'yi daha demokratik, demokrasi standartlari daha yüksek, kalkinma standartlari daha yüksek bir ülke haline getirmeye devam edecegiz. Bunun için de Sanliurfa'yi ve bölgeyi gelistirmeye devam edecegiz. GAP'in lokomotif ili Sanliurfa. GAP'a hükümetlerimiz döneminde büyük yatirimlar yapildi. Önümüzdeki dönemde de insallah yeni bir heyecanla, dünyanin da yeni ihtiyaçlarini dikkate alarak, bu projemizi yenileyerek, yolumuza devam edecegiz insallah."

Beyazgül de ziyaretten duydugu memnuiyeti dile getirerek, kentte yürüttükleri çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile