Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası Finalleri Bandırma'da Başlıyor

Bu yıl 18.'si düzenlenecek olan Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası, 26-27-28 Mart 2010 tarihleri arasında Bandırma'da düzenlenecek.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kupa mücadelesinde 8 takım Kupa Şampiyonu olabilmek için ter dökecek. Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray, Beşiktaş Cola Turka, Ceyhan Belediyesi, Panküp Kayseri Şeker, Samsun Basketbol ve İstanbul Üniversitesi Sekizli Final'de kupa için kozlarını paylaşırken Bandırmalı basketbolseverler ise 3 gün boyunca temposu ve heyecanı yüksek maçları izlemenin keyfini yaşayacak.
Gerçekleştirilen kura çekiminin ardından 26 Mart'taki ilk gün eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
14.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi - Samsun Basketbol
16.15 Beşiktaş Cola Turka - Panküp Kayseri Şekerspor
18.30 İstanbul Üniversitesi - Fenerbahçe
20.45 Ceyhan Belediyesi - Galatasaray

TURNUVA ÖNCESİ KOKTEYL YAPILACAK
Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası finallerinden önce Bandırma'da spor, siyaset ve iş dünyasının isimlerinin hazır bulunacağı kokteyl yapılacak. 25 Mart 2010 Perşembe günü Bandırma Eken Prestige Otel'de saat 19:00'da başlayacak kokteyle; Türkiye Basketbol Federasyonu Yöneticileri ile Ligler Direktörlüğü yetkilileri, Teknosa firmasının temsilcileri, Adana yerel yöneticileri, kupada mücadele edecek olan Beşiktaş Cola Turka, Ceyhan Belediyesi, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir
Belediyesi, Panküp Kayseri Şeker ve Samsun Basketbol takımlarının temsilcileri, teknik ekibi ve oyuncuları katılacak.

CSK MOSKOVA DANS GRUBU SEKİZLİ FİNAL'E RENK KATACAK
Turnuva'da Rusya'nın ünlü dans ekibi CSK Moskova Dance Team, Türkiye'deki ilk gösterilerini Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası için gerçekleştirecek. Ünlü dans grubu gösterileriyle organizasyona renk katacak. İlk kez Türkiye'de bir organizasyona katılacak olan CSK Moskova Dance Team, Sekizli Final'de basketbol severleri coşturacak. 13 profesyonel dansçıdan oluşan dans ekibi, Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları ile final maçında görev alacak.

TURNUVA'DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILACAK
Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda da çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek. 25 Mart 2010 Perşembe günü başlayacak olan etkinlikler, 28 Mart 2010 Pazar günü akşamına kadar devam edecek. Etkinlik kapsamında dev tanıtım çadırı kurulacak. Organizasyon çadırında 4 gün süresince aralıksız müzik yayını yapılacak ve çeşitli yarışmalar gerçekleştirilecek. Mini potalara yapılacak serbest atışlarda başarılı olan basketbol severleri sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Meydana
kurulacak kupa görseliyle Bandırmalılar kupa hatırası fotoğraflar çektirebilecek. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı'nda ve Bandırma sokaklarında gezecek olan patenli gösteri ekibi ise çeşitli aktiviteler gerçekleştirecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile