Telefon Kabloları Çalınan Mahallede 3 Yıldır Telefon ve İnternet Yok

Yatağan ilçesinde telefon kablolarının çalınması nedeniyle Turgutlar Mahallesi'ne 3 yıldır internet ve telefon hizmeti verilemiyor.

Yatağan merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki 350 nüfuslu Turgutlar Mahallesi'ne 3 yıl önce gelen hırsızlar, telefon hattı kablolarını çaldı. Mahalleliyi telefonsuz ve internetsiz bırakan hırsızlar, kısa sürede jandarma ekiplerince yakalandı.
Turgutlar Mahalle muhtarı Şerafettin Karagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hırsızlığın ardından Türk Telekom yetkilileriyle görüştüklerini, kendilerine köy konağının önüne konulacak bir cihazla mahalleye telefon ve internet hizmeti verileceğinin söylendiğini anlattı.
Aradan geçen sürede mahalleye herhangi bir cihaz getirilmediğini, telefon kablolarının da yenilenmediğini belirten Karagöz, 3 yıldır mahallede telefon ve internet bağlantısı olmadan yaşadıklarını kaydetti.

Vatandaşların iletişim için cep telefonu kullandığını belirten Karagöz, en büyük sıkıntıyı internet kullanmak isteyen öğrencilerin yaşadığının altını çizdi.
Karagöz, yetkilileri sorunlarını çözmeye davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile