Ticaret Borsası  Başkanı Akyıl, Yeniden  Adaylığını Açıkladı

Ticaret Borsası Başkanı Akyıl, Yeniden Adaylığını Açıkladı

Daha önce, sağlık sorunları nedeniyle 12 Mayıs’ta yapılacak olan Diyarbakır Ticaret Borsası seçimlerine aday olmayacağını belirten Fahrettin Akyıl, üyeler ve vatandaşların yoğun talebi üzerine tekrar aday olacağını açıkladı.

Üyeler ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Ticaret Borsası'na yeniden aday olduğunu aktaran Akyıl, seçim çalışmalarına başladı.

Ticaret Borsası üyelerini ziyaret edip görüş alışverişinde bulunan Akyıl, bu kapsamda iş kadını Dr. Gülşen Duran’ı ziyaret etti. Diyarbakır Ticaret Borsası başkanlığına aday olduğunu İHA muhabirine açıklayan Akyıl, "Yine Diyarbakır Ticaret Borsası’na adayım. Sağlık problemlerim nedeniyle aday olmayacağımı söylemiştim ama vatandaşlar ve üyelerimiz çok ısrar etti. Ben de vatandaşlarımı kırmadım tekrar aday oldum. Yolumuza devam ediyoruz, çalışmalarımız devam ediyor, yaptığımız işler de zaten göz önünde, bütün Diyarbakır ve Türkiye görüyor" dedi.

Gerçekleştirmiş oldukları projelere değinen Akyıl, "Yapım aşamasında olan iki tane fakültemiz var inşallah önümüzdeki sene onları açacağız. Bildiğiniz gibi Güneydoğu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde Habur gümrük kapısını bitirdik, Nusaybin gümrük kapısını bitirdik. Olaylardan dolayı Türkiye Suriye gümrük kapısı duruyor onu da önümüzdeki dönemlerde bitireceğiz inşallah. 1- 2 ay içinde Hakkari Yüksekova’dan İran’a açılan bir gümrük kapısı yapacağız ve yine Van’dan İran’a açılan gümrük kapısı projelerimiz var. Projelerimizin yüzde 90'ı bitmiş durumda önümüzdeki dönem de seçilirsek projelerimize yenilerini ekleyeceğiz" diye konuştu

Akyıl, 12 Mayıs’ta tüm üyeleri sandığa beklediklerini sözlerine ekledi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile