Tirin 6 Araci Biçtigi Kazada Yaralilardan Biri Hayatini Kaybetti

Afyonkarahisar’in Dinar ilçesinde kontrolden çikan tirin karsi seride geçip, biri traktör, 6 araci biçtigi kazada yarali sayisi artarken, hastaneye kaldirilan yaralilardan 37 yasindaki çekici sürücüsü ise hayatini kaybetti.

Kaza, Afyonkarahisar-Antalya karayolu Dinar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Azerbaycan uyruklu Qasimov Isgender Y. idaresindeki 20 ZA 427 plakali rulo iplik yüklü tir henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çikti. Tir yol ortasindaki refüjü asip karsi seride geçip önce Çaglayan Gürsu sevk ve idaresindeki 03 RG 161 plakali araca, ardindan Mehmet Balon yönetimindeki üstünde sifir kilometre traktör yüklü olan 03 FH 214 plakali çekiciye, daha sonra 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca çarpti. Kazanin ardindan ortalik adeta savas alanina dönerken, tirin dorsesi yola yan yatti, içerisindeki rulo iplikler ise çevreye dagildi.

Kaza sonrasi çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayida polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, çekici sürücüsü Mehmet Balon ve araçlarda bulunan Mustafa Çakmak (43), Hatice Çakmak (38), Z.Ç. (14), B.Ç. (7) ve tedaviyi kabul etmeyen bir kisi yaralandi. Yaralilardan hastaneye kaldirilan Mehmet Balon sevk edildigi Isparta’daki özel bir hastanede hayatini kaybetti.

Polis tarafindan baslatilan inceleme devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile