TISKI, Su Borcu Yapilandirmasinda Basvuru Tarihini Uzatti

Trabzon Içmesuyu ve Kanalizasyon Idaresi (TISKI) birikmis su borcu olan kisiler için baslatilan yapilandirma uygulamasinda basvuru tarihini 30 Eylül'e kadar uzatma karari aldi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi'nden yapilan yazili açiklamada, "Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasi ile Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Iliskin Kanun" geregince TISKI tarafindan baslatilan basvuru süresinin 31 Agustos'ta sona erdigi hatirlatildi.

TISKI'nin bu tarihi 30 Eylül'e kadar uzattigi ifade edilen açiklamada, "TISKI, yapilandirma basvurusunda bulunan ve ilk taksit ödemesi veya pesin ödemeler için ise son ödeme tarihini 31 Ekim Pazar günü olarak belirledi. Yapilandirma basvurulari TISKI Genel Müdürlügü'nün yani sira ilçe subelerinden de yapilabiliyor. Öte yandan basvurular e-devlet üzerinden de kabul ediliyor." bilgisi paylasildi.

Açiklamada, yapilandirma isleminden yararlanan ve pesin ödeme seçenegini tercih eden abonelerinin gecikme bedellerinin yüzde 90'inin silinecegi, taksitlerin ise 2 aylik periyotlarda ödenebilecegi kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile