TÖSSFED Baskani Birol Aydin'dan 'Genel Kurul' Açiklamasi Açiklamasi

'Kulüplerimizin sahsima vermis oldugu tam destekle Genel Kurula yine tek aday olarak gidecegimiz kesinlesmistir'.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Baskani Birol Aydin, federasyonlarinin 5. Olagan Genel Kurulu'na tek aday olarak gireceginin kesinlestigini belirtti.

Aydin, federasyonun internet sitesinden yaptigi açiklamada, 2012'de kendi ve yönetim kuruluna verilen destekle TÖSSFED yönetim kuruluna seçildigini animsatti.

Bu uzun yolda kendilerine destek veren gönüllü arkadaslariyla çalismalarina hiz kesmeden devam ettiklerini aktaran Aydin, sunlari kaydetti:

"Amacimiz özel sporcularimizin sadece yurt genelinde degil uluslararasi arenalarda da sesi olmakti. Yapmis oldugumuz çalismalar, gerçeklestirdigimiz ilkler, vermis oldugumuz sözlerin gerçeklesmesiyle 2016'da gerçeklesen 4. Olagan Genel Kurulumuzda yine sizlerin takdiri ve büyük destekleriyle tek aday olarak seçimlere girdik ve sizlerin destegiyle kazandik. Bugün 5. Olagan Genel Kurulumuza dogru giderken yine sizlerin büyük desteklerini hissetmekteyiz. Kulüplerimizin sahsima vermis oldugu tam destekle genel kurula yine tek aday olarak gidecegimiz kesinlesmistir. Gerek arayarak gerek sosyal medya hesaplarinizdan sahsima göstermis oldugunuz destek mesajlari ve göndermis oldugunuz aday teklif destek beyanlariyla bir bütün oldugumuzu hissettirmeniz bizleri çok mutlu etmistir. En önemlisi büyük ve güçlü bir aile oldugumuzu bilmek bizler için onur ve gurur vericidir. Hedefimiz 2024 Paris Paralimpik Oyunlari'nda ülkemiz adina bir ilki basararak madalyalar kazanmaktir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile