Trendyol'dan Afet Bölgesi Kalici Konut Seferberligine Destek

Trendyol'dan Afet Bölgesi Kalici Konut Seferberligine Destek

Afet bölgesine destegini ilk günden bu yana sürdüren Trendyol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin baslattigi “El Verin Ev Yapalim” kalici konut seferberligi için kullanicilarina sundugu dijital destek kartlari ile herkesi kampanyaya destek olmaya çagiriyor.



Türkiye’nin ve dünyanin önde gelen e-ticaret platformlarindan Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Yapilan açiklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) “El Verin Ev Yapalim” konut seferberligine katki amaciyla Trendyol platformunda sunulan dijital destek kartlari ile herkes, deprem bölgesindeki vatandaslarin bir an önce konutlarina kavusturulmalarina katki saglayabiliyor. E-ticaret platformunda yer alan TOBB dijital destek kartlari ile kullanicilar kampanyaya 100 TL’den 1000 TL’ye kadar destek olabilecek.

TOBB dijital destek kartlarina yurt disindan da earthquake.trendyol.com adresi üzerinden ulasilabilecek. Yurt disindan destek olmak isteyenler, bu uygulama üzerinden dijital destek kartlarini satin alabilecek. E-ticaret platformunda afet bölgesinde aktif görev alan STK’larin dijital destek kartlari ile afetin ilk gününden bu yana sivil toplum kuruluslarina 200 milyon TL’nin üzerinde destek saglandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile