Trendyol, Körfez Bölgesi'nde Ilk Pop-Up Magazasini Açti

Trendyol, Körfez Bölgesi'nde Ilk Pop-Up Magazasini Açti

Türk ürün ve üreticilerini dünya pazarlariyla bulusturan Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up magazasini Suudi Arabistan’in baskenti Riyad’da ünlü dizi oyunculari Simay Barlas ve Halit Özgür Sari’nin katildigi lansmanla açti.



Almanya ile basladigi yurt disi açilimlarini Azerbaycan, Körfez Ülkeleri, Orta ve Dogu Avrupa (CEE) pazariyla sürdüren Trendyol, ilk pop-up magazasini Riyad’da açti. E-ticaret platformu, Körfez Bölgesi’nde 50 bin saticisiyla 14 milyonu askin çesitlilikte bir ürün yelpazesi sunuyor. Al Nakheel Mall’da açilan magaza, üç hafta boyunca ziyaretçilerini agirlayacak. Trendyol’un pop-up magazasinin lansmanina ünlü dizi oyunculari Simay Barlas ve Halit Özgür Sari da katildi.

Riyad’daki izlenimleri, e-ticaret platformu ile yaptiklari is birligi ve moda anlayislari hakkinda açilista kisa bir sohbet gerçeklestiren ünlü oyuncular, Suudi Arabistan’daki hayranlarinin yogun ilgisiyle karsilasti.

Ziyaretçiler, Trendyol koleksiyonundan 150 parçanin yer aldigi magazada begendikleri ürünleri, üzerlerindeki QR kodlari okutarak online satin alabilecek.

Yil sonuna kadar 6 milyon müsteri hedefi

Körfez Bölgesi’nde 2023 Eylül ayindan bu yana Suudi Arabistan, Birlesik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman’da pazaryeri modeliyle faaliyet gösteren e-ticaret platformu, burada kisa sürede 1 milyonu askin aktif müsteriye ulasti. 6 ülkeye yönelik hazirladigi mobil uygulama ilk 6 ayda 4,5 milyon kez indirilen Trendyol, yil sonuna kadar bölgede 6 milyon aktif müsteriye ulasmayi hedefliyor. Bölgede saticilari adina tüm pazarlama maliyetlerini ve yatirimlarini üstlenen e-ticaret platformu, teknolojik altyapisi ve saticilariyla birlikte bölgede dijital ekosistemin gelisimine katkida bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile