TRT bombayı patlattı! Bir dizi daha geliyor!

TRT bombayı patlattı! Bir dizi daha geliyor!

Son yıllardaki başarılı dizileriyle izleyicileri ekrana kilitleyen TRT, yeni sezonda da projelerine hız kesmiyor. İddialı iki dizisi Barbaros ve Nizamı Alem merakla beklenirken TRT, final yapan Diriliş Ertuğrul ile devam eden Payitaht Abdülhamid'in ardından tarihi dizi niteliğindeki Mevlana'yı ekranlara getirecek.

TRT'de büyük beğeni toplayan Diriliş Ertuğrul, Payitaht ve merakla beklenen Barbaros, Nizamı Alem dizilerinin yanı sıra yeni bir bomba dizi daha yayınlanacak. TRT’nin yeni dönem sürpriz projelerinden bir diğeri daha şekillenmeye başladı

Bir süredir konuşulan Mevlana isimli dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kale Film imzalı dizinin 30 bölümden oluşacağı ifade edildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, iddialı projenin hazırlık aşamaları da titizlikle sürdürülüyor.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı diziyi Yağız Alp Akaydın yönetecek. Cast çalışmaları süren dizide tarihe damgasını vurmuş bir şahsiyet olan ve hala düşünceleri tüm dünyayı etkileyen Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi kimin oynayacağı ise merak ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile