Tügva Kocaeli Temsilciliği Başkan Karaosmanoğlu'nu Ziyaret Etti

Tügva Kocaeli Temsilciliği Başkan Karaosmanoğlu'nu Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği Başkanı Yusuf Yazıcı ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardılar. Başkan Karaosmanoğlu ziyarette TÜGVA yönetimine, “Hedeflerinizi iyi organize edip, teşkilatlanmalarınıza hız vermelisiniz. Değerlerimizi iyi anlayan memleketimiz için donanımlı insan yetiştirelim” dedi.

Türkiye’ye faydalı şahsiyetler yetiştirmede sorumluluk sahibi olduklarını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kendi işini yapan, profesyonel çalışan, girişimci öğrencilere yönelik çalışmaları yürütmek, vakfınızın hedeflerine ulaşmasını sağlayacak stratejileri oluşturmak ve geliştirmekten sorumlusunuz. Vakfınızın genel hedef ve vizyonuna ulaşılabilmesi için düzenleyeceğiniz ve desteklenecek tüm eğitim faaliyetlerini belirleyin. Ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunacak ortam ve imkânlarını sağlamalısınız. Bunun yanında en önemli konulardan bir tanesi de gençlerimizin potansiyelinin keşfedilmesi ve yönlendirilmesi konusunda rehberlik yapın” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile