TURBELDAK Ekibi Doganin Kalbinde Muhtesem Bir Gün Geçirdi

TURBELDAK Ekibi Doganin Kalbinde Muhtesem Bir Gün Geçirdi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügüne bagli olarak her hafta doga yürüyüsleri düzenleyen Turgutlu Belediyesi Dagcilik Akademisi’nin (TURBELDAK) bu haftaki rotasi Haciisalar-Karaoluk parkuru oldu.

TURBELDAK Haciisalar Mahallesinin dogal güzellikleri arasinda yer alan Karaoluk parkurunda unutulmaz bir doga yürüyüsü gerçeklestirdi. Yaz - Kis Yürüyüs Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nin sevk ve idaresinde, Nihal Aras ile Bayram Ali Çelikten’in rehber ve artçiliginda yürüyüse katilan 35 kisilik grup, 13 kilometrelik bu muazzam parkurda adeta doganin kucaginda bir serüven yasadi. Mese ve çam agaçlariyla süslenmis orman yolunda, dogayla bas basa yapilan yürüyüs katilimcilara unutulmaz hatiralar ve deneyim yasama firsati sundu.

Yaz-Kis Yürüyüs Lideri Orhan Mert, “Her hafta birbirinden özel parkurlarda gerçeklestirmis oldugumuz doga yürüyüsleriyle hem fiziksel sagligimizi koruyor hem de dogayla iç içe olmanin tarifsiz huzurunu ve sakinligini yasiyoruz. Haciisalar - Karaoluk parkuru da katilimcilarimiza bu deneyimi tattirmak adina mükemmel bir zemin sunarken ayni zamanda ileride hatirlayacagimiz çok güzel hatiralara da ev sahipligi yapmis oldu. Yürüyüsümüze katilan ve yasadigimiz bu özel günü daha da anlamli kilan katilimcilarimiza tesekkür ederim” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile