Turgutlu Adim Adim Yenileniyor

Turgutlu Adim Adim Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi Fen Isleri ile Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri yapilan program dahilinde çalismalarini sürdürüyor.

Havalarin iyi gitmesini firsat bilen Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri asfalt çalismalarina hiz verdi. Kent genelindeki yollarda zamanla olusan bozulmalar ve çökmelere karsi çalismalarini sürdüren Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, daha önceden tespit edilen yollarda asfalt yama ve asfalt hazirlik islemlerine devam ediyor. Çalismalarda ekipler Derbent, Güney ve Izzettin mahalleleri ile birlikte Özgün, Hürriyet, Özenç, Armagan ve Çagdas Sokakta asfalt yama çalismalarini tamamladi. Ergenekon Mahallesinde ise zemin hazirliklarinin tamamlanmasinin ardindan asfalt serim islemi gerçeklestirilecek.

Yol yenileme çalismalariyla birlikte parke tasi tamiratlarina da bir yandan devam eden ekipler, Derbent Mahallesi, Akçakmak Yolu, Çamlica Yolu ile birlikte Magosa, Ogul, Mert, Bozdag Sokakta parke tamirat çalismalarini gerçeklestirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ise kent genelinin çehresini degistirmeye devam ediyor. Ekipler Haci Muharrem Camisinin boyama ve bakim çalismalarini tamamladi. Yunusemre Camisinin ise dis cephe boyama çalismalarina gün boyu devam etti. Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri Turgutlu genelinde parklarda ve yesil alanlarda budama, bakim, çim ve çiçek dikimi çalismalarini sürdürüyor.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan, “Her mahallemize esit kalitede hizmet götürme anlayisimizla kentimizin genelinde çalismalarimiza devam ediyoruz. Yapimi devam eden çalismalarimizi en kisa süre içerisinde tamamlayacagiz. Bununla birlikte ilçemizin farkli noktalarinda ihtiyaçlar dogrultusunda çalismalarimizi sürdürmeye devam edecegiz. Ekip arkadaslarima tesekkür eder, kolayliklar dileriz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile