Turgutluspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek:''görevimin Başındayım, Lig Sonuna Kadar Dagörevimi Bırakmayacağım''(fotoğraflı)turgutlu

Spor Toto 2.

Lig Beyaz Grup`ta mücadele eden Turgutluspor`un teknik direktörü Yusuf Şimşek, görevinin başında olduğunu, lig sonuna kadar da görevini bırakmayacağını söyledi.

Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan ve genel kaptan İbrahim Başçı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Şimşek, takımının başarısız olduğunu düşünmediğini belirtti.

Turgutluspor`un sezonu ilk 5 içinde bitireceğine inancının tam olduğunu vurgulayan Yusuf Şimşek, şöyle konuştu:``Basının ve taraftarların bize galip geldiğimizde sahip çıkması kadar, tepki göstermesini de haklı buluyorum. Bu sezon aldığım ücretle ilgili bazı söylentiler beni rahatsız ediyor. Benim aldığım ücret bir sezon önce Erciyesspor`dan yarım sezon için aldığım ücretin yarısı. Aldığım görevi yarım bırakmayı sevmeyen biriyim. İnşallah sezon sonunda başarılı bir yerde oluruz da, gelecek sezonda burada çalışırım. Görevimin başındayım, lig sonuna kadar da görevimi bırakmayacağım.``Ligin ikinci yarısına Kuşadası`nda hazırlanacaklarını ifade eden Şimşek, 20 futbolcunun katılacağı kampın 10 gün süreceğini, burada iki hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti.

Şimşek, 4 transfer yaparak kadrolarını 24`e çıkaracaklarını da sözlerine ekledi.

Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan ise ``Yusuf Şimşek gönderiliyor, başka hoca getiriliyor`` dedikodularına son vermek için toplantı düzenlediklerini, bu tür dedikoduların kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Ayhan, ``Bu takım liderliğe oynasa da, küme düşmeye oynasa da, takımın başında Yusuf Şimşek olacak dedim ve sözümün arkasındayım`` dedi.

(ERK-RMZ-BAH-ADA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile