Türkiye Finallerinde Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllerine Kavustu

Türkiye Finallerinde Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllerine Kavustu

2022-2023 egitim ögretim yilinda Bayburt’u farkli spor dallarinda temsil ederek Türkiye derecesi elde eden ögrenciler ve ögrencileri müsabakalara hazirlayan antrenörleri için valilik toplanti salonunda ödül töreni düzenlendi.

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan tertip edilen törende Vali Cüneyt Epcim, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Köse, Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri, okul müdürleri, ögretmenler, antrenörler ve ögrenciler yer aldi.

Törende açilis konusmasi yapan Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, “Son yillarda gençlerimiz; ülkemiz ve ilimiz genelinde egitimden spora, bilimden sanata, siyasetten yönetime, adaletten sosyal hayata, ticaretten ekonomiye, teknolojiden turizme kadar her alanda büyük basarilara imza atiyor. Önümüzdeki yillarda gençlerimizin çalisma metotlariyla, hür fikirleriyle, dünyaya bakisiyla, hayal ve idealleriyle çok daha büyük mesafeler kat edeceklerine inaniyor; onlara olan güvenimizi bir kez daha dile getirmek istiyorum" dedi.

Konusmasinin devaminda Bayburt Valiligi’nin ve Bayburt Belediyesi’nin spora katkilarina deginen Güney, lisansli sporcu sayisinin bu yil 2 bin 530’a yükseldigini ve Türkiye Finallerinde 24 sporcunun ferdi ve takim sporlarinda derece elde ettigini belirtti.

Vali Cüneyt Epcim, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci ve Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney takim sporlarinda ve bireysel branslarda Türkiye derecesi elde eden ögrencileri tebrik ederek ögrencilere çesitli hediyeler verdiler.

Ödül töreninde ayrica okul sporlarina en fazla bransta katilim saglayan beden egitimi ve spor ögretmenlerine, Türkiye derecesi elde eden ögrencilerin ögretmenlerine ve antrenörlerine de plaket takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile