TYP Çerçevesinde Çalisacak 410 Kisi Kura Ile Belirlendi

TYP Çerçevesinde Çalisacak 410 Kisi Kura Ile Belirlendi

Mus Il Milli Egitim Müdürlügü ile Çalisma ve Is Kur Il Müdürlügü arasinda Toplum Yarari Programi (TYP) çerçevesinde geçici 9 ay süre ile istihdam edilecek 410 kisi noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

Mus Spor Lisesi salonunda gerçeklestirilen kura çekimi, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Ise alinacak olan temizlik personellerinin kura çekimi 2. Noter huzurunda gerçeklestirilirken, kurumun sosyal medya hesabinda ise canli yayinlandi. Pazartesi günü okullarin açilmasiyla kurada adi çikan ve çalisma sartlari uygun olan personeller, il ve ilçelerdeki milli egitim müdürlügüne bagli okullarda ise baslayacaklar. Ögrenci ve okul sayilarina bakilarak düzenlenmeler yapilirken, her ilçenin okul sayisina göre dagilimlar gerçeklestirildi.

Çalisma ve Is Kur Il Müdür Vekili Emiral Muyan, kuranin noter huzurunda yapildigini ifade ederek, “Mus Il Milli Egitim Müdürlügü ile Çalisma ve Is Kur Il Müdürlügü arasinda yapilan protokolle Toplum Yarari Programi (TYP) çerçevesinde geçici 9 ay süre ile istihdam edilecek 410 kisi, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Noter huzurunda çektigimiz kurayi sosyal medya hesaplarimizda canli yayinliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile