Uluçay Açiklamasi 'Kentsel Dönüsüm Için Belediye Baskan Yardimciligi Birimi Kuracagiz'

Uluçay Açiklamasi 'Kentsel Dönüsüm Için Belediye Baskan Yardimciligi Birimi Kuracagiz'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Hüseyin Ceylan Uluçay kentsel dönüsüm vaadinin arkasinda oldugunu ve bu konuda da kentsel dönüsüm için belediye baskan yardimciligi birimi kuracagini kaydetti.

Uluçay konu ile ilgili yaptigi basin açiklamasinda kentsel dönüsümün elzem oldugunu ve bir an önce bunun hayata geçirilmesi gerektigini ifade etti.

Uluçay, konunun birileri tarafindan açilan davalar ile

siyasi malzeme haline dönüstürülmeye çalistigini ve olasi bir depreme de yakalanma riskinin sürecin uzamasi ile daha da arttigini kaydetti.

Uluçay açiklamasinda “Bu konu çok elzem bir konudur. Biz bundan dolayi Allah nasip eder de kazanirsak belediye baskanligi dönemimde kentsel dönüsüm ile ilgili bir baskan yardimciligi birimi olusturacagim ve sadece bu birimde kentsel dönüsüm konusunda çalisma yapilacak. Kisilerin haklari, talepleri, mahallelerde yapilacak çalismalar ve bu konunun tamamini ele alacak bir birim olacak. Bu konuda da çok hassas bir çalismayla kimse hak kaybina ugramadan memnuniyetle herkesin kazandigi bir sonuç ortaya çikacak. Insallah Allah nasip eder de milletimizin teveccühü ile belediye baskani olursak ilk isimiz kentsel dönüsüm ile ilgili bir belediye baskan yardimciligi birimi olusturup bismillah diyecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile