Ulutepe Caddesi'nin Yagmur Suyu Hattinda Ilk Kazma Vuruldu

Ulutepe Caddesi'nin Yagmur Suyu Hattinda Ilk Kazma Vuruldu

MASKI Genel Müdürlügü, Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’nde yagisli havalarda meydana gelen taskinlara son vermek adina yagmur suyu hatti çalismalarina basladi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde büyük öneme sahip altyapi yatirimlariyla sehrin refah seviyesinin yükseltilmesinde önemli projelere imza atiyor. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlariyla MASKI, Manisa merkez Cennettepe TOKI’nin oldugu noktada Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’nde gerçeklestirilecek yagmur suyu hatti projesinde ilk kazma vuruldu. Yagisli havalarda meydana gelen taskinlara son vermek adina hayata geçirilen çalismayi Kanalizasyon Dairesi Baskani Cem Çöllü sube müdürleri ile yerinde takip ederek yetkili personelden bilgi aldi.

Yagmur suyu hatti projesi ile bilgi veren Kanalizasyon Dairesi Baskani Cem Çöllü, “Manisa merkez Cennettepe TOKI’nin bulundugu noktada yani Kocatepe Mahallesi Ulutepe Caddesi’nde asiri yagisli havalarda su birikintileri olusuyordu. Ekiplerimiz bu bölgedeki vatandaslarimizi magdur etmemek adina hizli bir sekilde müdahalede bulunuyordu. Ancak bu sorunun kökten çözümü adina yagmur suyu hatti projesi hazirlandi ve kisa sürede de yüklenici firma tarafindan ilk kazma vurularak, imalat çalismalarina baslandi. Hem çalisma esnasinda hem de çalismalar aksam saatlerinde bittiginde vatandaslarimizin herhangi bir olumsuzluk yasamamasi adina gerekli tüm önlemler aliniyor. Insallah bu çalisma tamamlandiginda bölgedeki altyapiyi güçlendirmis olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile