'Ustalara Saygi' Fotograf Sergisi Sanatseverlerle Bulustu

'Ustalara Saygi' Fotograf Sergisi Sanatseverlerle Bulustu

Izmit Belediyesi’nin destekleriyle IZEV öncülügünde duayen fotografçilarin eserleri, Ustalara Saygi Fotograf Sergisinde sanatseverlerle bulustu.

Izmit Belediyesi’nin destekleriyle IZEV öncülügünde duayen fotografçilarin eserleri, Ustalara Saygi Fotograf Sergisi sanatseverlere kapilarini açti. Istanbul Zihinsel Engelliler için Egitim ve Dayanisma Vakfi (IZEV), fotografi sanata dönüstüren ülkemizin duayen fotografçilarinin eserlerini Izmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde sergiliyor. Ustalara Saygi Fotograf Sergisi 18-24 Ekim tarihlerinde Cumhuriyet Parki Sanat Galerisi’nde sanatseverleri agirlayacak.

‘Ustalara Saygi Fotograf Sergisi’nde duayen fotografçilar Ara Güler, Ersin Alok, Gültekin Çizgen, Ibrahim Zaman, Izzet Keribar, Ozan Sagdiç, Semsi Güner ve Yildiz Moran’in Istanbul fotograflari yer aliyor. Izmitli sanatseverler, sergi sayesinde fotograf sanatçilarinin özel izler tasiyan fotograflarindan olusan özel bir koleksiyon ile bulustu. Sanat projesinin geliri zihinsel engeli olan bireylerin egitimi için degerlendirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile