Uysal Açiklamasi 'Taban Ittifakimiz Var'

Uysal Açiklamasi 'Taban Ittifakimiz Var'

Antalya’da Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Güzeloba Mahallesi’nde düzenlenen ‘Komsu Bulusmasi’nda “Muratpasa’mizda geçmis dönem ki Millet Ittifakimizi da asan, ondan daha genis bir taban ittifakimiz var. Ne mutlu bize” dedi.

Muratpasa Belediyesi’nin Komsu Bulusmalari, 40 bine yaklasan nüfusuyla Antalya’nin en kalabalik mahallelerinden Güzeloba’da basladi.

Mahallenin kapali pazar yerinde düzenlenen bulusmaya, Baskan Uysal esi Ümran Uysal’la katildi.

Belediye meclis üye adaylarinin yani sira belediye baskan yardimcilari ve müdürlerinin de hazir bulundugu bulusmaya mahalle sakinlerinin ilgisi yogun oldu.

“Bir yasam standardi”

Baskan Uysal burada yaptigi konusmada, Muratpasa’da nitelikli, saygiya, sevgiye dayali, herkesin birbirini oldugu gibi kabul ettigi bir düzen kurduklarini söyledi.

Bu düzen içinde kamu hizmetine ulasmanin bir telefon kadar yakin oldugunu, engellilerin, yardima ihtiyaci olanlarin, yoksullarin, çocugunu krese gönderemeyen annenin sahipsiz olmadigini belirten Baskan Uysal, sunlari söyledi:

“Fiziki sartlarimizi yenileyen, yolumuzu, kaldirimimizi, dogalgazimizi titizlikle olmasi gereken standartlara ulastiran ama en önemlisi komsusu açken tok yatmayan, insanlar arasinda ayrim yapmayan bir düzen kurduk. Bu düzeni sizler sayesinde kurduk. Sizlerin vergileriyle, sizlerin bilgeligiyle, sizlerin alicenapligiyla, sizlerin genis gönüllülügüyle, sizlerin erdemiyle kurduk. Sag olun, var olun.”

“Millet Ittifaki asildi”

Muratpasa’da ekonomik sartlar ne olursa olsun bu yasam standardini bozmayacaklarini aktaran Baskan Uysal, “Önümüzdeki süreçte de Muratpasa’mizdaki birlik ve beraberlik, dayanisma, bu kardesligimiz, bu komsulugumuz bütün Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Bu birlik ve beraberligin siyasetin insanlarin ayristirilmasina ragmen kuruldugunu dile getiren Baskan Uysal, “Insanimiz, yasadigimiz kentte kendi standartlarina sahip çikiyor. Yasadigi güzellige sahip çikiyor. Muratpasa’mizda geçmis dönem ki Millet Ittifaki’mizi da asan, ondan daha genis bir taban ittifakimiz var. Ne mutlu bize. Ne mutlu bize” diye konustu.



“Ekmek büyüyecek”

Gelecek dönemde, kent içi turizmi 12 aya yaymak için özel projelerinin bulundugunu belirten Baskan Uysal, “Sehrimizin ekmegini büyütmek için özel projelerimiz var” dedi.

Bugün Antalya’nin tarihi kent merkezi Kaleiçi’nde 20 yil boyunca ‘adeta igneyle kuyu kazarak’ yaptiklari çalismalarla 12 ay turizmin devam ettigini ve esnafin is yaptigini anlatan Baskan Uysal, söyle konustu:

“Kiyilarimizdaki denize sifir alanlari ihale etmiyoruz. Milletimizin kullanabilmesi için milletimiz de tutuyoruz. Bu ekonomik krizde çay dahi içemeyecek duruma gelen insanlarimizi, belediyemizin isletmelerinde denizle bulusur hale getirdik. Kendi topraklarini milletimize kullanir halde tutuyoruz. O çabalarimiz da sonuna kadar devam edecek.”

“Nimetlerden Muratpasali yararlanacak”

Bunun belediyecilikte bir tercih oldugunu dile getiren Baskan Uysal, “Muratpasa’mizin, Akdeniz’in bütün nimetlerinden faydalanacak olan en önemli kisi, sade Muratpasali’dir. Muratpasalilar’dir. Kimse Muratpasali’nin malini Muratpasali’dan alamaz, alamayacak” seklinde konustu.

Baskan Uysal, Komsu Bulusmasi öncesi ise taksi duragini ziyaret ederek taksicilerle çay içti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile