Vali Harput’tan İşitme Engelli Ebru Kursiyerlerine Destek

Vali Harput’tan İşitme Engelli Ebru Kursiyerlerine Destek

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Ulu Çarşı`da bulunan Duyum İşitme Engelliler Derneği`ni ziyaret etti.


İşitme engelli kursiyerleri ziyaret eden Vali Harput, engellilerin yaptığı eserleri çok beğendiğini söyledi. Burada önemli bir çalışmayı görmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Harput, “İşitme Engellileri Derneği Başkanımızın büyük bir özveriyle hazırlamış olduğu bu organizasyonda 15 engelli insanımızın daha evvel ebru üzerine, şimdi de seramik üzerine birbirinden güzel çalışma sergilediklerini memnuniyet ve gururla müşahede ettim.” dedi.

Dernekte çalışan kursiyerlerin hocaları nezaretinde adeta sanat harikası eserler ortaya çıkardıklarını belirten Vali Harput, “Bunlar hem bizim kültürümüzün yaşatılması adına, hem de bu insanların gelecekte ekonomik manada bir meslek edinmeleri ve kendi ayakları üzerinde durmaları adına çok önemli çalışmalar. Bu çalışma hem kendi ekonomilerine, hem de şehir ekonomisine katkı sağlamaları bakımından fevkalade önemli.” şeklinde konuştu.

Vali Harput, ziyaretin sonunda verimli çalışmalarından dolayı dernek başkanı ve hocaları da kutladı.

Dernek Başkanı Recep Şahin de Vali Harput`un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile