Vali Karadeniz, Engelli Depremzedeye Akülü Araç Hediye Etti

Vali Karadeniz, Engelli Depremzedeye Akülü Araç Hediye Etti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula’ya gelen Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Kula Gençlik Kampi’nda agirlanan depremzede vatandaslarla iftar programinda bir araya geldi. Programda depremzede vatandaslarla tek tek sohbet eden Vali Karadeniz, Hatay’dan ilçeye gelen bir engelli bir depremzedeye akülü araç hediye etti.

Ilçe ziyaretleri çerçevesinde güne Sarigöl ziyareti ile baslayan Manisa Valisi Yasar Karadeniz, buradaki programinin ardindan Kula ilçesini de ziyaret etti. Ilk olarak Kula Kaymakami Birkan Tatlisöz’ü makaminda ziyaret ederek ilçede yürütülen çalismalarla ilgili bilgi alan Vali Karadeniz, daha sonra Kula Gençlik Kampi’nda agirlanan depremzede vatandaslarla iftar sofrasinda bir araya geldi. Depremzede vatandaslarla yakindan ilgilenen, istek ve sorunlarini tek tek not eden Vali Karadeniz, Hatay’dan gelen depremzede Mehmet Ali Bozkurt’a akülü araç hediye etti.

Iftar programinda depremzede vatandaslara hitap eden Vali Karadeniz, “Bildiginiz gibi Ramazan ayi içerisindeyiz ve bu ay dolayisiyla zaman zaman degisik yerlerde arkadaslarimizla birlikte iftar programlarina katiliyoruz. Iki gün önce il merkezinde Ayse Hafsa Sultan yurdunda kalan depremzedelerimizle birlikteydik. Onlarla beraber oruçlarimizi açtik, bu aksam da buradayiz. Yarin Dünya Yetimler Günü dolayisiyla yetimlerimiz ile birlikte olacagiz. Bu ayin belki de bize bereketi, hayri iste bu. Zor durumda olan, dar durumda olan, sizlerin yasadigi gibi dogal afetlerden zarar gören dezavantajli durumda olan vatandaslarimizla daha fazla zaman geçirme ve onlarla hasbihal etme sansi bulabiliyoruz. Ben öncelikle sizlere yasamis oldugunuz büyük afetten dolayi tekrar geçmis olsun dileklerimi iletiyor, yakinlarini kaybetmis olanlariniza da bassagligi diliyorum. Hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet diliyorum ve ümit ediyorum ki insallah bu günler geçecek. Simdi burada çocuklari böyle neseli bir sekilde kosustururken görünce inanin çok mutlu oldum. Insallah onlarin yüzündeki gülümseme, sizlerin de yüzündeki gülümsemeye dönüssün. Allah’tan benim de dilegim budur ve hepinize bundan sonraki hayatinizda mutluluklar, sagliklar diliyorum. Katiliminizdan dolayi da hepinize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Iftar programinda Vali Yasar Karadeniz’e Vali Yardimcisi Mevlüt Özmen, Kula Kaymakami Birkan Tatlisöz, Manisa Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, Gençlik ve Spor Manisa Il Müdürü Yunus Öztürk, Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun ve yetkililer eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile