Vali Pehlivan, Sehit Page Ve Elçi'nin Aileleriyle Bir Araya Geldi

Vali Pehlivan, Sehit Page Ve Elçi'nin Aileleriyle Bir Araya Geldi

Sirnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cizre Kaymakami Mehmet Tunç ile birlikte Cizre’de sehit düsen Güvenlik Korucusu Dündar Page ve Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde sehit düsen Piyade Er. Nevzat Elçi’nin ailelerini ziyaret edip bir süre görüstü.

Sirnak Valisi Ali Hamza Pehlivan 2017 yilinda Sirnak-Cizre karayolunda PKK’lilarin saldirisi sonucu sehit olan Güvenlik Korucusu Dündar Page’nin ailesini ziyaret etti. Sehit aile yakinlari ile ilgilenen Vali Ali Hamza Pehlivan ailenin istek ve taleplerini dinledi. Vali Pehlivan’in tespitleri ve talimatlari ile sehit Güvenlik Korucusu Dündar Page’nin okula gitmeyen 2 çocugunun hemen ilgili okullara kaydi saglandi. Vatandaslarla da bir müddet sohbet eden Pehlivan Sirnak il merkezindeki bir program dolayisiyla ilçeden ayrilmasinin ardindan Cizre Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mehmet Tunç beraberinde Ilçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Yüzbasi Okan Talay ile birlikte 2004 yilinda Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde sehit düsen Nevzat Elçi’nin ailesini ziyaret etti.

Sehit Nevzat Elçi’nin annesi, Kaymakam Tunç’tan Çanakkale Gelibolu ilçesinde sehit düsen oglunun isminin ikamet ettikleri sokaga verilmesini talep etti. Tunç; sehit annesinin istegini ivedi bir sekilde yerine getireceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile