Vali Su, Hazro Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Vali Su, Hazro Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Diyarbakir Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ali Ihsan Su, Hazro ilçe muhtarlariyla degerlendirme toplantisi düzenledi.

Hazro Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programda konusma yapan Vali Su, yapimi tamamlanan ve devam eden projeleri anlatti, daha sonra muhtarlarin görüs ve önerileri dinledi. Kent merkezi ve ilçelerde önemli projelerin hayata geçtigini belirten Vali Su, vatandasin talebine göre çalismalar yürüttüklerini söyledi.

Vali Su, “Hazro ilçemizde bu sene yaptiklarimizla beraber yol altyapisinin tamamina yakinini yenilemis olduk. Hazro millet bahçesini, kapali spor salonunu yaptik. Yakinda konferans salonu seklinde dügün salonu yapacagiz. Çocuklarin ve gençlerin egitimi için bilgievi ve akademi lise yapacagiz. Buralarda çocuklarimiza ücretsiz takviye dersler verecegiz. Diger alanlarda da çalismalarimiz devam ediyoruz. Hazro’nun tüm eksikliklerini giderme konusunda gayret ediyoruz” dedi.

Vali Su’ya Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Hazro Kaymakami Salih Sak, Büyüksehir Belediyesi daire baskanlari ve kurum müdürleri eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile