Vali Süleyman Tapsız Köy Okullarını Ziyaret Etti

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Uzunlu, Beşikkaya ve Acar köylerinde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


İlk ziyaretini Uzunlu köyüne gerçekleştiren Vali Tapsız, Uzunlu İlkokulu’nu gezdi. Uzunlu İlkokulu Müdürü Murat Seyrekoğlu’ndan bilgi alan Vali Süleyman Tapsız, derse girerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere hediyeler dağıtan Vali Tapsız, Uzunlu İlkokulu’na bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.

Ardından Beşikkaya İlkokulu’nu ziyaret eden Tapsız, köyde halk eğitim merkezi tarafından açılan kursta yapılan el işi kıyafetleri inceledi. Burada da öğrencilere hediye veren Tapsız, Beşikkaya İlkokulu’na da bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.

Son ziyaretini Acar Mehmet Temel Ortaokulu ve İlkokulu’na gerçekleştiren Vali Tapsız 3. sınıf öğrencilerinin dersine girerek İstiklal Marşı’nı okuttu. İstiklal Marşı’nı okuyan öğrencinin okumasını çok beğenen Vali Tapsız, “Seni şiir yarışmalarında da görmek isterim” dedi

Ardından öğrencilere hediyelerini veren Vali Tapsız, idareci ve öğretmenlerle okul bahçesinde fotoğraf çektirdi. Ziyaretler sırasında Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve ÇATOM Müdiresi Nimet Taş hazır bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile