Vali Yardimcisi Kaya Açiklamasi 'Kaliteli Egitim Için Yogun Bir Mesai Sarf Etmeliyiz'

Vali Yardimcisi Kaya Açiklamasi 'Kaliteli Egitim Için Yogun Bir Mesai Sarf Etmeliyiz'

Bingöl Milli Egitim Müdürlügündeki degerlendirme toplantisinda konusan Vali Yardimcisi Fatih Kaya, “Ögrencilerimizin daha iyi ve daha kaliteli bir egitim alabilmeleri için siz degerli egitim yöneticilerimiz ile birlikte yogun bir mesai sarf etmeliyiz” dedi.

Bingöl Vali Yardimcisi Fatih Kaya Baskanliginda, Il Milli Egitim Müdürlügü degerlendirme toplantisi yapildi. Vali Yardimcisi Fatih Kaya, Milli Egitim Müdürü Halil Yücel, müdür yardimcilari ve sube müdürlerinin katildigi toplantida, 2022-2023 egitim ögretim yilinin planlanmasi ve yürütülecek projeler görüsüldü. Kaya, "Çocuklarimizin daha nezih ve saglikli bir ortamda egitim ögretim görmeleri bizim için çok önemli. Ögrencilerimizin daha iyi ve daha kaliteli bir egitim alabilmeleri için siz degerli egitim yöneticilerimiz ile birlikte yogun bir mesai sarf etmeliyiz. Yaz tatili döneminde okullarimizin egitim ögretime hazir hale getirilmesi noktasinda canla basla çalisan siz degerli Milli Egitim camiamiza tesekkür ederim” dedi.

Milli Egitim Müdürü Halil Yücel ise 2022-2023 egitim ögretim yilina hazirliklarin tüm hiziyla devam ettigini ve okullarda gerekli bakim ve onarimlarin bir an önce tamamlanmasi için ekiplerin yogun bir mesai harcadigini söyledi.



Toplanti, egitim ögretim hazirliklarina iliskin degerlendirme ve istisarelerin ardindan son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile