Vali Yazici'dan Motosiklet Sürücülerine Kask Hediyesi

Vali Yazici'dan Motosiklet Sürücülerine Kask Hediyesi

Antalya Valisi Ersin Yazici, ‘Hayatima Kastim Yok Kaskim Var’ projesi kapsaminda Kepez Göksu Caddesi’nde trafik ekipleriyle birlikte denetim yapti. Motosiklet sürücülerine kask kullanmanin önemini ve zorunlulugunu hatirlatip kaski olmayan motosiklet sürücülerine kask hediye etti.

Vali Ersin Yazici, “Hayatima Kastim Yok Kaskim Var” projesi kapsaminda Kepez Göksu Caddesi’nde gerçeklestirilen denetime katildi.

Denetimde Vali Yazici’ya Kepez Kaymakami Nusret Sahin ve Il Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan eslik etti. Denetimde motosiklet sürücülerine kask kullanimi konusunda uyarida bulunan Vali Ersin Yazici, sürücüleri kendi canlarinin güvenligini korumak adina kurallara uymalari için ricada bulundu ve kaski olan sürücülere de tesekkür edip iyi yolculuklar diledi.

“Kaski olmayanlara kask hediye edip uyarida bulundu”

“Hayatima Kastim Yok Kaskim Var” projesi kapsaminda gerçeklestirilen denetimin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Vali Yazici, “Bugün Kepez Ilçemizde trafik denetimlerine katildik. Bazi sürücülerimizde maalesef ki kask olmadigini gördük ve bu duruma üzüldük. Antalya Emniyet Müdürlügü’müzün temin ettigi kasklari, kaski olmayan sürücülerimize hediye ettik. Sizin araciliginizla bir kez daha Antalyali hemserilerime seslenmek istiyorum. Motosiklet, Scooter, Elektrikli Bisiklet gibi araçlari kullanan vatandaslarimiz, lütfen hayatiniza kast etmeyin. Kisa mesafe, uzun mesafe fark etmez. Her ikisinde de kaza olabilir. Dolayisiyla kesinlikle kasksiz olarak yola çikmayalim. Sagligimizdan daha önemli bir sey yok. Sehir içinde ya da sehir disinda motosikletlerimizi kullanirken mutlaka ama mutlaka kaskimizi takalim. Can güvenligimizi koruyalim” dedi.



“Kirmizi düdük projesi devam ediyor”

“Hayatima Kastim Yok Kaskim Var” projesine destek veren tüm kurum ve kuruluslar ile basin mensuplarina tesekkür eden Vali Yazici, Basin mensuplarinin “Kirmizi Düdük” projesinin devam edip etmedigine yönelik sorusunu da cevapladi. Trafik kurallarinin uygulanmasi adina yürütülen her türlü projeyi desteklediklerini belirten Vali Yazici, “Içisleri Bakanligi’mizin hazirladigi Bu Yolda Hep Birlikteyiz projesi kapsaminda gerçeklestirdigimiz “Hatali Sürücüye Kirmizi Düdük” kampanyamizi ilimizde sürdürmeye devam edecegiz. Emniyet ve Jandarma kuvvetlerimiz vesilesiyle bu kampanyamizi da devam ettiriyoruz. Kirmizi düdük kampanyamiz önce hayat, önce insan dedirten bir kampanya. Özellikle yaya geçitlerinde önceligin yayanin oldugunu, araç kullanirken sürücünün kurallara uymasi gerektigini hatirlatmak için hayata geçirilen bir kampanya. Bu kapsamda kirmizi düdükleri çocuklarimiza armagan ederek anneniz, babaniz veya sürücü kimse hata yaptiginda bu düdükle ikaz etmelerini istiyoruz. Bir yili askin bir süredir bu proje uygulaniyor. Sehrimizde de sik sik bunun uygulamasi yapiliyor. Gerekli denetimleri yapmaya, gerekli uyarilarda bulunmaya ve vatandaslarimizi bilinçli olmaya davet etmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Motosiklet sürücülerine kasklarini takmasi noktasinda hatirlatmalarda bulunan Yazici görevli trafik personeline de görevlerinde kolayliklar ve basarilar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile