Yamanlar'a Kurulması Planlanan Katı Atık Tesisi

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Yamanlar bölgesine kurulması planlanan katı atık değerlendirme ve bertaraf tesisinin Karşıyaka'nın geleceğini karartacağını savundu.

Denizli, yazılı açıklamasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun meslek odaları temsilcileri ile Karşıyaka'ya kurulması planlanan katı atık değerlendirme ve bertaraf tesisinde inceleme sonrası yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Yamanlar'a çöp tesisi kurulmasının İzmir'e ve Karşıyaka'ya geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini iddia eden Denizli, CHP'li büyükşehir belediyesinin Karşıyaka'yı İzmir'in çöplüğü yapmasına engel olmak için sonuna kadar mücadele edeceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi'nin çöp tesisi kurulacak alana meslek odalarının temsilcileriyle yaptığı gezinin ardından Yamanlar köyü muhtarı ile bölgede inceleme yaptığını aktaran İlknur Denizli, "CHP'li Büyükşehir Belediyesi sanırım İzmirlilerle dalga geçiyor. Bölgeyi gezen, gören ve İzmir seven hiç kimse bu doğal güzelliğe çöp tesisi yapılmasına razı gelemez. Körfezin en güzel manzaralarından birini izleyebileceğiniz alana çöp tesisi kurmak hangi akıldan çıkabilir anlamak mümkün değil. Yamanlar bölgesine kurulması planlanan katı atık değerlendirme ve bertaraf tesisi Karşıyaka'nın geleceğini karartır" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile