Yan Baktigi Için Öldürülen Erzincanli Eczane Çalisani Topraga Verildi

Yan Baktigi Için Öldürülen Erzincanli Eczane Çalisani Topraga Verildi

Erzincan’in Iliç ilçesi Boyalik köyünden olan 31 yasindaki eczane çalisani Gökhan Baran, Sisli’de yan bakma tartismasi üzerine tabancayla vurularak öldürüldü. Genç adam Hasan Zeynep Camisinde kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Alinan bilgiye göre, Sisli Tesvikiye’de cadde üzerindeki bir eczanede teknisyen olarak çalisan Erzincan’in Iliç ilçesi Boyalik köyü nüfusuna kayitli Gökhan Baran ile yan binada apartman görevlisi olarak çalisan Kadir K. (42) "Ne bakiyorsun?" sözleri üzerine atisti. Olay büyüyünce Kadir K., apartmandaki görevli dairesine giderek tabancasini aldi. Ardindan eczaneye geri geldi ve Baran’i gögsünden vurdu. Zanli evine kaçarken bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Nisantasi’nda özel bir hastaneye götürülen Baran, doktorlarin müdahalesine ragmen hayatini kaybetti.

Kadir K. ise gözaltina alindi. Süpheli, emniyetteki islemleri tamamlandiktan sonra Çaglayan Adliyesi’ne götürüldü. Savciliga ifade veren Kadir K "Kendisini iki yildir taniyorum. Sürekli benimle alay ediyordu, küfrediyordu. Bakma mevzusu yüzünden atistik. Tekme attim, parmagim kirildi. Ben de gidip silahimi aldi. Öldürme niyetim yoktu. Korkutmak istedim. 1 el ates edecektim, elimin acisiyla 2 el siktim" dedi.

Katil zanlisi çikarildigi nöbetçi mahkemece ’kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayatini kaybeden Gökhan Baran, ikindi namazina müteakiben Hasan Zeynep Camisinde kilinan cenaze namazinin ardindan Feriköy Mezarliginda topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile