Yariyil Tatili Altieylül'de Güzel

Yariyil Tatili Altieylül'de Güzel

Altieylül Belediyesi, yariyil tatili için çocuk ve yetiskin tiyatro oyunlari, sinemalar ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir senlik hazirladi. Çocuklar ve ailelerinin katilabilecegi senlik 23 Ocak-4 Subat tarihleri arasinda gerçeklesecek.

Altieylül Belediyesi, bu hafta yariyil tatiline girecek çocuklar ve aileleri için Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi ve Hasan Can Kültür Merkezinde “Tatil Altieylül’de Güzel” sloganiyla birbirinden renkli etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler 23 Ocak’ta Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezinde çocuk ve yetiskin filmleri ile basliyor. Ralph ve Internet, Moana, Hayvanlar Sehri, Leylekler, Cesur ve Bolt adli çocuk filmleri 28 Ocak Cumartesi gününe kadar saat 13:00 ve 16:00’da olmak üzere iki seans gösterimde olacak.

23 Ocak Pazartesi Kurtulus Hatti, 24 Ocak Sali Adanis; Kutsal Kavga, 25 Ocak Çarsamba Malazgirt 1071, 27 Ocak Cuma Akif ve 28 Ocak Cumartesi Kesisme; Iyi ki Varsin Eren gibi birbirinden degerli vizyon filmler yine Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi Sinema Salonunda saat 20:00’da gösterimde olacak.

Tiyatro günleri ise Hasan Can Kültür Merkezinde 29 Ocak Pazar günü saat 20.00’da Ben Mimar Sinan oyunuyla baslayacak ve 4 Subat Cumartesi gününe kadar sürecek. Kurbaga Prens, Hangisi Arkadasim, Bir Park Hikayesi, Mizikacilar Bremende, Akrobat Kardesler ve Hacivat ile Karagöz Sokaklarda adli çocuk tiyatrolari saat 12:00 ve 14:00’da olmak üzere günde 2 seans sahnelenecek. Birbirinden degerli ve ünlü oyuncular tarafindan sahnelenecek olan Paraya Hayir, Sen Gülersen, Amele, Sahne Rüzgarlari, Seninle Evlenir miyim, Kelepçe Kullanma Kilavuzu adli yetiskin tiyatrolari ise her aksam saat 20:00’da Hasan Can Kültür Merkezinde tiyatroseverlerin huzuruna çikacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile