Yeşilder, Destek Ziyaretlerine Çıktı

Yeşilder, Destek Ziyaretlerine Çıktı

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, “Yeşiltepe’nin üçüncü merkez ilçe olma talebini MHP olarak ciddiye alıyor ve Yeşiltepe belde sakinlerinin iade itibar arzularını destekliyoruz” dedi.

YEŞİLDER’in Yeşiltepe Belediyesinin iade-i itibarı için gerçekleştirdiği destek turunun ilk durağı MHP Malatya İl Başkanlığı oldu. Ziyarette konuşan MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, “Yeşiltepelilerin 12 Eylül askeri darbesinden en çok mağdur olan beldelerimiz arasında gelmektedir. İktidar partisi 12 Eylül'le hesaplaşma konusunda samimiyse işe Yeşiltepe’den başlamalıdır. Yeşiltepe Belediyesinin itibarını iade etmelidir. Yeşiltepe belde sakinleri konuyla ilgili ciddi bir kamuoyu oluşturdular bizlerde Yeşiltepe belde sakinlerinin talebini ciddiye alıyoruz “ dedi.

Malatya’nın Büyükşehir olması durumunda yapılacak olan değişikliklerin hala Malatya kamuoyundan gizlendiğini ileri süren Yıldız, “Malatya’nın Büyükşehir olması durumunda batı ve doğu da kurulacak merkez ilçe belediyelerinin yanı sıra üçüncü bir merkez ilçe belediyesi olarak Yeşiltepe Belediyesinin kurulması daha doğru bir yaklaşım olacaktır” dile konuştu.

YEŞİLDER Yönetim Kurulu Başkanı Mümtaz Toy ise, Yeşiltepe Belediyesinin iade- i itibarı için Malatya’daki siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerine destek ziyaretleri yapacaklarını bu bağlamda ilk olarak MHP’yi ziyaret ettiklerini söyledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile