Yilbasi Öncesi Tekirdag'da 1 Ton Sahte Içki Ele Geçirildi

Yilbasi Öncesi Tekirdag'da 1 Ton Sahte Içki Ele Geçirildi

Tekirdag’in Muratli ilçesinde kaçak/sahte içki üretenlere göz açtirilmiyor. Son yapilan baskinda yaklasik 1 ton sahte içki ele geçirildi.

Tekirdag’da yilbasi öncesi polis ekipleri kaçak içkiye geçit vermiyor. Istihbari çalismalar neticesinde bir süphelinin kaçak alkol ürünleri imal ettigi bilgisi üzerine sabah saatlerinde baskin için harekete geçen polis ekipleri, Fatih Mahallesi Ögretmenevleri Sokak üzerinde bulunan bir ikamet ve ikametin müstemilat kisminda yaptiklari aramalarda; yaklasik 660 litre sarap, yaklasik 250 litre raki, alkol kitleri ve alkol yapiminda kullanilan düzenekleri ele geçirdi. Kaçak/sahte alkol ve alkol yapiminda kullanilan materyaller incelenmek üzere muhafaza altina alindi.

Olaya iliskin gözaltina alinan S.K. ve kardesi C.K. adli süpheliler ise, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirligi’ne götürüldü. Süpheli sahislar hakkinda, 5607 SKM (Izinsiz Ticari Amaçla Üretilen, Bulundurulan Kaçak/Sahte Alkollü Içki) gerekçesiyle adli islem yapildi.

Diger taraftan, yilbasi öncesi vatandaslarin huzur ve refahi için sahte/kaçak alkol ürünlerine yönelik çalismalarin sürdügüne dikkat çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile