Yildirim'da Baskan Oktay Yilmaz'a Coskulu Karsilama

Yildirim'da Baskan Oktay Yilmaz'a Coskulu Karsilama

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yeniden aday gösterdigi Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Bayrak Alani’nda coskuyla karsilandi. Mesale koridorundan geçerek Yildirimlilari selamlayan Baskan Oktay Yilmaz, “Yildirim’in sahlanis dönemi basliyor” dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle yeniden AK Parti Yildirim Belediye Baskani adayi seçilen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Yildirim’da coskulu bir kalabalik tarafindan karsilandi. Soguk havaya aldiris etmeyen yüzlerce Yildirimli Baskan Oktay Yilmaz’i davul zurna esliginde sloganlarla, mesale gösterileriyle karsiladi. Baskan Oktay Yilmaz’a AK Parti Yildirim Ilçe Baskani Irfan Akkaya, MHP Yildirim Ilçe Baskani Kadir Tasçi, il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve meclis üyeleri eslik etti. Bayrak Alani’nda Yildirimli hemsehrilerini selamlayan Baskan Yilmaz, “Aziz hemsehrilerim seçim öncesinde ‘Sensiz Olmaz Yildirim’ diyerek yola çiktik. Tüm hemsehrilerimizin bu davaya sahip çikmasini istedik. Hamdolsun hemsehrilerimiz bize böyle bir görev tevdi etti. Biz de seçimden sonra ‘Yildirim Sizinle Güzel’ diyerek devam ettik. Yildirim’i güzel bir noktaya getirdik. Kadim ilçemizdeki degisim herkesçe görülmeye basladi.

Yildirim’i parlayan bir deger yapma vakti geldi. Insallah bu dönemde Yildirim’i hep birlikte sahlandiracagiz. Bütün Yildirimli gönülleri fethederek 31 Mart’ta Cumhur Ittifaki’nin, Türkiye’nin geleceginin, mazlumlarin ümidinin zaferini hep birlikte kutlayacagiz. Yildirim sizinle güzel” dedi.

Simdi Yildirim için fazlasi var

Baskanlik emanetini yeniden kendisine teslim eden Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür eden Baskan Yilmaz, “Göreve geldigimiz günden bu yana Yildirim’in banisi olan Bayezid Han’in cesaretini kendimize rehber edindik. Ne mutlu bize ki, adini bu kutlu sultandan alan Yildirim’in sehremini olarak onun mirasinin koruyucusu ve takipçisiyiz. “Birlik ve beraberlik isin besmelesidir” diyerek çiktigimiz bu yolda bizlere emanet olan Yildirim’i daha iyi bir yere tasiyacagiz. Insallah Cumhur Ittifaki bayragini tekrar Bursa’nin gönderine hep birlikte çekecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile