Yildirim'da Ders Çalismaya Salep Molasi

Yildirim'da Ders Çalismaya Salep Molasi

Yildirim Belediyesi’nin iyilik gönüllüleri Degirmen Gençlik ekibi, Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan yerleskesi kütüphanesinde final sinavlarina çalisan ögrencileri düsünerek “Yogun Çalisma Temponuza Tatli Bir Mola” sloganiyla ders çalisan gençlere salep ve çikolata ikraminda bulundu. Ders çalismaya ufak bir mola verip saleplerini içen ögrenciler, Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’a ve Degirmen Gençlik Hareketi gönüllülerine tesekkür etti.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, gönüllü gençlerin “Iyilik Için Harekete Geç” sloganiyla ilçeye dair sosyal sorumluluk projeleri ürettiklerini belirtti.

Degirmen Gençlik projesi ile gençlerin Yildirim’da daha çok söz sahibi olduklarini dile getiren Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Yildirim ilçemizde bugüne kadar gelecegimiz olan gençlerimiz ile birçok projeyi hayata geçirdik. Gençlerimizin enerjileri ve fikirleriyle Yildirim’in dört bir yaninda iyiligi ve güzelligi yaymaya gayret ediyoruz. Yildirim için harekete geçmek isteyen ve ilçeye dair fikirleri olan tüm gençlerimizi Degirmen Gençlik ekibimize katilmaya ve iyilik için harekete geçmeye davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile