Yozgat’ta Vatandaşlar Altyapı Çalışmalarının Biran Önce Tamamlanmasını İstiyor

Yozgat’ta Vatandaşlar Altyapı Çalışmalarının Biran Önce Tamamlanmasını İstiyor

Yozgat Aşağı Çatak Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan altyapı çalışmalarının biran önce tamamlanmasını istiyor.

Yozgat Belediyesi tarafından Aşağı Çatak Mahallesi Eski Sungurlu Caddesinde başlatılan altyapı çalışmalarının uzaması mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Mahalle sakinleri altyapı çalışmalarının yaklaşık 2 aydır sürdüğünü ve en az bir ay daha süreceğini belirterek, “Caddede her taraf kazılmış arabalar geçemiyor, yayalar zor yürüyor, özellikle logar kapaklarının açık bırakılması büyük tehlike oluşturuyor. Belediyenin çalışmaları biran önce tamamlamasını istiyoruz” dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’de Aşağı Çatak Mahallesinde altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Bu caddemizde kanalizasyon şebekelerini, su şebekelerini yeniliyoruz, yine burada Çedaş ve Telekom’un çalışmaları bulunuyor. Belediye ekiplerimiz çok hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar bir günde tamamlanması mümkün değil. Bu sebeple vatandaşımızın biraz sabırlı olmasını istiyoruz. Çünkü bizlerde oraya hizmet etmeye o cadde ve mahallenin altyapısını tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde altyapı çalışmalarını tamamlayıp üst yapıda modern bir cadde haline getireceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile