YTB, Rafadan Tayfa'nin Sevilen Kahramanlarini Avrupa'daki Minik Vatandaslarla Bulusturuyor

YTB, Rafadan Tayfa'nin Sevilen Kahramanlarini Avrupa'daki Minik Vatandaslarla Bulusturuyor

TRT Çocuk Kanali’nin sevilen çizgi film dizilerinden olan Rafadan Tayfa kahramanlari, Yurtdisi Türkler ve Akraba Topluluklar Baskanligi’nin (YTB) destekleriyle Avrupa’da minik vatandaslarla bulusuyor.

Türkçe çizgi filmler, yurt disindaki çocuk yastaki vatandaslar için dil ve kültür gelisiminde önemli bir islev görüyor. Yurtdisi Türkler ve Akraba Topluluklar Baskanligi (YTB), TRT Çocuk Kanali’nin en sevilen çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa’nin kahramanlarini bu çerçevede Avrupa’daki minik vatandaslarla bulusturuyor. Bu sayede yurt disinda yasayan çocuk yastaki vatandaslarin Türkçe gelisimlerine katki sunan YTB, ayni zamanda onlarin eglenirken ögrenmelerini de sagliyor.

Etkinlikten bütün davetliler ücretsiz yararlanabilecek

Avrupa’nin farkli sehirlerindeki salonlarda tiyatro gösterileri sunan Rafadan Tayfa kahramanlari; Akin, Hayri, Mert, Kamil, Sevim ve Hale’nin seslendirdigi sarkilar ise kültürel ögeler barindiriyor. Hayrani olduklari çizgi kahramanlari ile bulusan minikler, gösterilerle doyasiya eglenerek unutulmaz anlar yasiyor. Rafadan Tayfa ekibinin gelecek duragi Danimarka olacak. Rafadan Tayfa ekibi, Baskent Kopenhag ve Fredericia’da minik vatandaslarla bulusacak. Gösterilerden bütün davetliler ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile