Yunanistan'daki Sel Felaketinde Can Kaybi 2'Ye Yükseldi

Yunanistan'daki Sel Felaketinde Can Kaybi 2'Ye Yükseldi

Yunanistan’da siddetli yagislarin yol açtigi selde hayatini kaybedenlerin sayisi 2’ye yükseldi. Kayip 3 kisiyi arama çalismalari sürüyor.

Yunanistan’da Daniel Firtinasi etkisini sürdürüyor. Dün firtinanin yol açtigi siddetli yagisin ardindan meydana gelen selde can kaybi artiyor. Magnisia bölgesinin kiyi kesimindeki Paltsi yakinlarinda yürütülen arama çalismalarinda moloz yiginlarinin arasinda 87 yasindaki bir kadinin cansiz bedenine ulasildi. Böylece selde can kaybi 2’ye yükseldi. Kayip 3 kisiyi arama çalismalarinin ise sürdügü aktarildi. Selden en çok etkilenen noktalarin Volos, Pilion Dagi ve Skiathos Adasi oldugu belirtildi. Dün Magnisia bölgesindeki Volos kentinde meydana gelen selde duvarin çökmesi sonucu 1 kisinin hayatini kaybettigi açiklanmisti.

Yagisin sürmesi bekleniyor

Pazartesi gününden bu yana etkili olan Daniel Firtinasi nedeniyle bir köprü yikilirken, elektrik direkleri devrildi. Cadde ve sokaklar sular altinda kaldi, onlarca araç sel sularinda sürüklendi. Siddetli yagisin 24 saat daha sürmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile