Yunanistan'ın terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği destek belgelendi

Yunanistan'ın terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği destek belgelendi

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG'nin kullandığı sosyal medya sayfası, Yunanistan'ın Lavrion kampına asılan terör örgütünün paçavralarının sözde bayrakları ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini bulunduğu bir görüntü yayınladı.

Yunanistan, Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine kucak açmaktan çekinmiyor. Ankara, Atina’nın başta PKK olmak üzere terör örgütlerine verdiği desteğe sık sık tepki gösteriyor. Mülteci kampı adı altında terör faaliyetlerinin kamufle edildiği Lavrion kampı büyük tepki çekiyor.
Terör örgütü PKK, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya yaklaşık bir saat uzaklıktaki Lavrion kasabasındaki sözde mülteci kampını bir karargah gibi kullanıyor.

Kampta, PKK, DHKP-C gibi terör örgütleri iç içe birlikte hareket ediyor. Yunanistan bu durumu kabul etmese de, İsveç'te terör örgütü PKK/YPG'nin sosyal medya sayfası yayımladı görüntü ile Yunanistan'ı yalanladı.

Örgütün sayfasından görüntü ile birlikte yayımlanan açıklamada, ''60 yıldır varlığını sürdüren kamp, Öcalan'ın fikirleriyle örgütleniyor.'' ifadeleri kullanıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile