Zeytinburnu'nda Anne Ve Oglu Feci Kazadan Kil Payi Kurtuldu

Zeytinburnu'nda Anne Ve Oglu Feci Kazadan Kil Payi Kurtuldu

Zeytinburnu sahil yolunda viraji alamayan otomobil, bariyeri asarak 2 agaç ve 1 aydinlatma diregini devirdi. Kaza aninda sahil kenarinda bekleyen anne ve oglu faciadan kil payi kurtuldu. Kazada hafif yaralanan sürücü ise hastaneye kaldirildi.

Kaza, Zeytinburnu sahil yolu Sirkeci istikametinde saat 09.30 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, 34 AER 67 plakali aracin sürücüsü sahil yolunda viraji alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarindaki çelik halatli bariyeri asan araç, elektrik diregini ve 2 agaci devirdikten sonra durabildi. Çevredeki vatandaslar kazada yaralanan sürücüyü araçtan çikararak durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Saglik ekipleri, yarali sürücüyü hastaneye kaldirarak tedavi altina aldi. Olay yerinde çalismalarini yapan polis ekipleri konuyla ilgili çalisma baslatti. Kazaya karisan araç olay yerine çekici yardimiyla kaldirildi.

“Agaç olmasaydi direkt bize geliyordu”

Araci ariza yaptigi için yol kenarinda bekleyen Nazan Karanfil, “Araç viraji alamadi. Bizim aracimiz da ariza yapmisti. Esim tamirci bulmaya gitti. Biz de oglumla beraber çimlerde oturuyorduk. Bizim araci siyirdi. Agaç olmasaydi direkt bize geliyordu. Sürücü iyiydi. Siyriklari vardi. Hizli geliyordu herhalde. Kaza çok siddetliydi. Toparlayamadi. Agaca vurdu, direge vurdu. Eger kendi aracimizin arkasinda olsaydik bize de çarpardi” dedi.



“Kasinda yarilma vardi”

Yasananlari anlatan Hüseyin Yilmaz, “Araç sürüsü kontrolünü kaybederek buraya daldi. Kiraz agacina vuran araç bu hale geldi. Içerisinde 1 kisi vardi. O da kontrol amaçli hastaneye gitti. Kasinda yarilma vardi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile