Olay geçen hafta sonu yasandi. 1,5 yasindaki smokin cinsi kedi, 8.kattan düserek agir yaralandi. Düsmenin etkisiyle kedinin sol ayak kemiginde kirik meydana geldi. Kedinin düstügünü gören sahipler veteriner klinigine getirdi. Veteriner hekim Gökmen Koç tarafindan röntgeni çekilen kedinin sol ayak kemiginde kirik oldugu tespit edildi. Ardindan hemen ameliyata alinan kedinin, ameliyati basarili geçti. Tedavisinin tamamlanmasinin ardindan teslim edilecek.
Olayla ilgili açiklama yapan veteriner hekim Gökmen Koç, “Cumartesi günü öglen vakitlerinde, 8.kattan düstü. Getirilen smokin irki kedimiz yapilan tetikler sonucunda femur kemigini vücudun en uzun kemigini alti kaval kemigi ile birlesen boyun kismindan kirildigini tespit ettik. Aksamina planini yaptiktan sonra operasyona aldik. Operasyon öncesinde uygulayacagimiz tetkikle operasyon sirasinda uygulanan tetkikler arasinda bazen degisiklikler olabiliyor. Olmamasi gereken kullanilmasi gereken malzemenin disina çikmamiz gerekti. Önünde sebebi kikirdaklarin oldugu yerde çatlaklarin olmasiydi. Plak takmak zorunda kaldik. Ameliyati gayet basarili geçti. Simdi de gayet iyi. Yeme içmeye de basladi bugün. Ikinci günümüz. Insallah daha iyi olacak. 8. Kattan düstü. Iç organlarinda da bir hasar yoktu. Orta katlardan bir yere temas ettigi tente gibi bir seye temas ettigi asikar. Gerek düsmeyle birlikte temas ettigi asikar. Bu tür vakalarla sik sik karsilasiyoruz. Sicaklik artmasi kedilerin cinsel aktiviteleri de hizlaniyor. Gün isiginin uzamasiyla birlikte kisirlastirmanin önemi gün yüzüne çikiyor. Kedilerin avcilik üç güdüsüyle sineklere kuslara böceklere atladiklari olabiliyor” dedi.
1,5 Yasindaki Kedi 8.Kattan Düstü, Ölümden Döndü
Zonguldak’ta bir apartmanin 8.katindan düsen 1,5 yasindaki smokin cinsi kedi, sans eseri ölümden dönerek hayata tutundu.



















