1. Uluslararası Kitap Festivali

1. Uluslararası Kitap Festivali

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen 1. Uluslararası Kitap Festivali son günü şiir dinletisiyle devam etti.


1. Uluslararası Kitap Festivali 2 Mayıs Cuma günü başladı ve bugün Gaziantep’in en eski kahvehanesi olan Tahmis Kahvesi'nde şiir muhabbetiyle devam etti. Tahmis Kahvesi'ne gelen Ayhan Bozkurt ve Ahmet Ümit’in hayranları, izdiham oluşturdu. Yanlarında getirdikleri kitapları imzalatan Ayhan Bozkurt ve Ahmet Ümit hayranları birlikte fotoğraf çektirdi.

Düzenlenen şiir söyleşisinde Gaziantepli şairler tek tek şiirlerini okudu. Ayhan Bozkurt ve Ahmet Ümit de kendi şiirlerini seslendirdi. Düzenlenen etkinliğe katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Yahya Kemal’in ‘Sessiz Gemi’ şiirini okuyarak şairlere eşlik etti.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, “Bu etkinliğimize katıldığınız için destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Biz bir tohum ekiyoruz. Bu tohum büyük bir fidana büyük bir ormana dönüşecek. İnşallah yarınlarda çok daha güzel festivale ve uluslararası bir fuara dönüşecek. Sizin destekleriniz çok önemli siz destek verdiğiniz sürece bu yolculuk devam edecek” dedi.

Tahmis Kahvesi'nde düzenlenen etkinlik imza töreniyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile