10. Tonya Tereyağı Kültür Sanat Festivali sona erdi

Osmanlı Salnameleri'nde övgü ile bahsedilen Tonya tereyağı adına bu yıl 10.'cusu düzenlenen Tonya Tereyağı Kültür Sanat Festivali ödül sona erdi. Fest

Osmanlı Salnameleri'nde övgü ile bahsedilen Tonya tereyağı adına bu yıl 10.'cusu düzenlenen Tonya Tereyağı Kültür Sanat Festivali ödül sona erdi. Festivalin ikinci gününde en iyi tereyağı, en çok süt satan üreticiler ve en kaliteli süt satan üreticilere ödülleri verildi.

Festivalde konuşan Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Tereyağı Kültür Sanat Festivali'nin kendine has özellikleri olduğunun altını çizerek, "Tonya'nın tereyağı Osmanlı Salnameleri'nde özellikle övülüyordu. Bu festivalle ilçemizin ekonomik sosyal, kültürel alanlarda kalkınması ve tanıtılması yanında tereyağımızı da herkese tattırmayı amaçladık." dedi.

Sunuculuğunu Fatma Şentürk'ün yaptığı festivalin sonunda Neşat Aydın, Hüseyin Aydın, Mehmet Tak, Sibel Yıldırım, Yılmaz Turan, Onay Şahin sahne aldı.

Festivale Tonya Kaymakamı Şenol Turan, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Hindistan, Jandarma Komutanı Yener Ülker, Askerlik Şubesi Başkanı Savaş Çağlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile