100 Yillik Ev Ve Yasam Uzmani Türkiye'de

100 Yillik Ev Ve Yasam Uzmani Türkiye'de

1922 yilindan beri ev ve yasam alaninda sektöre yön veren markalardan biri olan Better Homes and Gardens Real Estete (BHGRE) artik Türkiye’de.

Neredeyse 50 yildir dünyanin dört bir yaninda gayrimenkul sektörüne yön veren dev marka Türkiye pazarina giris yapti. 26 yildir gayrimenkul sektöründe hizmet veren ve sektör öncüleri arasinda yer alan Ö. Burak Özmutafoglu tarafindan Türkiye lansmani yapilan BHGRE Türkiye yeni yatirimcilara ve gayrimenkul sektöründe kariyer hedefi olan profesyonellere umut oluyor.

1922 yilinda Amerika’da kurulan Better Homes & Gardens Dergisi, 100 yildir ev ve yasam konusunda dünyanin birçok yerinde insanlara ilham veriyor. Markanin bu uzmanligindan yararlan Meredith Corporation, 1978 yilinda Better Homes and Gardens Real Estate markasini olusturuyor. 2008 yilinda Realogy tarafindan satin alinan BHGRE, Ö. Burak Özmutafoglu’nun liderliginde Türkiye’de gayrimenkul pazarina giriyor.

Sektör dengeleri degisiyor

26 yildir Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Ö. Burak Özmutafoglu, bilgi ve birikimini 100 yillik BHGRE tecrübesi ile birlestirdi. Türkiye’de gayrimenkul sektörünün dinamiklerini bastan yazacak olan dergi hem aliciyi hem de saticiyi insani yaklasim anlayisiyla dengeye oturtacak.

BHGRE Türkiye ayricaliklari

BHGRE Türkiye, bünyesinde yer alacak paydaslarinin ofis açilisindan personel istihdamina kadar adim adim yaninda oluyor. Markanin Türkiye’nin dört bir yaninda açilacak olan ofislerinin tüm dekorasyon ve mimari destegi marka tarafindan saglaniyor. Açilan subelerin kurumsal imaji ve marka görsel iletisimi yine markanin destegi ile ilerleyecektir.

Sürekli egitim ve danisman havuzu

BE BETTER UNIVERSITY ile BHGRE Türkiye danismanlarina ve yatirimcilarina sürekli egitim ve gelisim destegi veriliyor. Olusturulan Danisman Havuzu sayesinde, ofisler bölgelerinde ikamet eden danisman adaylarina hizla ulasabilecek.

Her kademeye özel koçluk sistemi ile BHGRE Türkiye tüm subelerinde paydaslarina sürekli destek saglamaktadir. Alaninin en iyisi olan hukuk danismanlari ile birlikte yoluna devam eden marka, tüm paydaslarina da hukuki destek saglamaktadir. BHGRE Türkiye bünyesinde kazançlar ödüllendirilerek, gerçeklesen kongre ve organizasyonlar ile toplulugun birlik içerisinde büyüme hedefleri gerçeklestirilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile