100 Yillik Sarkilar Seslendirildi

100 Yillik Sarkilar Seslendirildi

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan yaz ayi etkinlikleri çerçevesinde Agora Minör dinletisi düzenlendi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi birçok etkinlige ve toplantiya ev sahipligi yapiyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi tarafindan yaz ayi etkinlikleri çerçevesinde Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezinde teras konserlerinin ilki Agora Minör dinletisi ile basladi.

Rebetiko dinletisiyle Agora Minör Grubu, yüz yillik sarkilarin hikâyelerini dinleyicilere anlatarak, sarkilarini Türkçe ve Rumca olarak seslendirdi. Iki yakanin sarkilari ve sarkilarin hikâyeleriyle keyifli bir yolculuga çikaran grup dinleyicilerden büyük alkis aldi.

Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezinde düzenlenen teras konserlerinin ilkinde Agora Minör Gurubunda Baglamas’ta Serap Çigdem Sahin ve Ilker Sahin, Akustik Gitarda Ratip Ozan Akdeniz, Buzukide Dogukan Yurt, Bas Gitarda Murat Küçükarslan sahne aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile