'1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi'

'1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi'

Muğla'da Deniz Feneri Derneği tarafından yürütülen "1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi" kapsamında 37 öğrenciye hediyeler verildi.

Deniz Feneri'nden yapılan açıklamaya göre, Dalaman ilçesindeki Akköprü Ortaokulunda eğitim gören 37 çocuk, derneğe dilek mektuplarıyla isteklerini iletti.

Öğrencilerin bu dileklerini gerçekleştiren dernek görevlileri, getirdikleri hediyeleri okulda düzenlenen törenle çocuklara teslim etti.

Derneğin İletişim Koordinatörü Recep Koçak, yaptığı açıklamada, Türkiye'de 14 ilköğretim okulunu temelden yaptıklarını, atıl durumdaki onlarca okulda da tamirat ve tadilat gerçekleştirerek yeniden eğitim ve öğretime kazandırdıklarını söyledi.

Projeyle köyde yaşayan 500 öğrencinin hayalini gerçekleştirdiklerini belirten Koçak, şu görüşlere yer verdi:

"Köyceğiz Akköprü Ortaokulunda eğitim gören 37 öğrencimiz Deniz Feneri Derneğine dilek mektuplarıyla isteklerini iletti. Hayırsever kişiler internet üzerinden çocukların mektuplarını okudular ve diledikleri çocukların isteklerini maddi olarak karşıladılar. Kimi kafeste kuş istedi, kimi resim malzemeleri, kimi annesine bot, kimi şefkat, kimi uçağa binmek, kimi bisiklet. Deniz Feneri Derneği çeşitli projeler ile çocukların hayallerine uzanmaya devam edecek. Destekleri için hayırsever halkımıza da teşekkür ediyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile