11 Günlük Yasam Savasini Kaybeden Kadin Topraga Verildi

11 Günlük Yasam Savasini Kaybeden Kadin Topraga Verildi

Çanakkale’nin Ayvacik ilçesine bagli Küçükkuyu beldesinde 12 gün önce otomobilin çarpmasi sonucu agir yarali olarak kaldirildigi hastanede yasam savasini kaybeden Neslihan Çakir (64), Ahmetçe köyünde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Ayvacik ilçesine bagli Küçükkuyu beldesinde 12 gün önce evinin önünden minibüse binmek isterken N.C. yönetimindeki 10 P 7805 plakali otomobil Neslihan Çakir’a (64), çarpti. Kazanin ardindan agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Neslihan Çakir, Balikesir Sehir Hastanesinde yogun bakimda tedavi altina alindi. Çakir, dün yasam savasini kaybetti. Neslihan Çakir’in cenazesi, Ahmetçe köyünde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Neslihan Çakir’in kizi Elif Çakir ve yakinlari ayakta durmakta güçlük çekti.

Öte yandan 12 gün önce meydana gelen kazada, kameralara da saniye saniye yansiyan olayda, Neslihan Çakir’in minibüsü durdurmak için elini kaldirdigi, ardindan otomobilin minibüsün sagina geçerek yoluna devam ettigi ve Neslihan Çakir’a da çarptiktan sonra yolunda ilerledigi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile