112 Dükkanin Tapulari Için Imzalar Atildi

112 Dükkanin Tapulari Için Imzalar Atildi

Düzce Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Modern Sanayi Sitesi Projesi’nin birinci etabi tamamlanma asamasina gelirken, 112 dükkanin tapusu da hak sahiplerine teslim edilmek üzere Beltas’a devredildi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün önemli projeleri arasinda yer alan modern sanayi sitesinin birinci etabinda insaat çalismalari sona ererken, ince isçilik ve altyapi çalismalari ise devam ediyor. Kültür Mahallesi’nde uygulanacak kentsel dönüsüm projesi kapsaminda eski sanayi çarsisi esnaflarinin tasinacagi Beslanbey Mahallesi’nde insa edilen dükkanlarin hak sahiplerine teslim edilmesi için hazirliklar sürüyor.

Düzce Belediyesi tarafindan 112 dükkanin kat irtifak tapularinin belediye istirak sirketi Beltas A.S.’ye devir islemleri Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Mali Hizmetler Müdürü Okan Özkasap ve Beltas Genel Müdürü Üzeyir Yigit’in imzalari sonrasi tamamlandi.

Baskan Faruk Özlü, Düzce’nin en modern sanayi sitesini insa ettiklerini ifade ederek, “Su, kanalizasyon, yagmur suyu, içme suyu, elektrik bütün altyapisi tamamlanmis ve yollari asfaltlanmis bir site olacak. Yaptigimiz modern sanayi sitesi eskisinden çok daha güzel ve fonksiyonel. Orada islerin çok daha yogun ve güzel olacagini düsünüyoruz. Yakin bir tarihte tören düzenleyerek tapulari hak sahiplerine teslim edecegiz. Esnaflarimiza hayirli olsun” seklinde konustu.



Ikinci etapta insaat hazirligi basladi

3 etapli olarak planlanan Modern Sanayi Sitesi toplam 385 dükkandan olusacak. Projenin 1. etabinda yer alan 112 dükkanin insaati tamamlanirken, dükkan içi boya uygulamasi, merdivenlerin ve asma katlarin korkuluk montaji, tuvaletlerin zemin ve duvar kalebodur uygulamasi yapiliyor. Altyapinin tamamlanmasi için de çalismalarini sürdüren ekipler, imar yollari ile dükkanlar arasi zemin tesviyesini gerçeklestiriyor. Ihalesi gerçeklestirilen 2. etapla ilgili olarak da temel alt kotu zemin tesviyesi yapilarak, 88 dükkanin insa edilecegi alan hazirlaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile